Crostini cu mozzarella
Ingrediente:
1 baghetă de pâine albă
200 ml suc de roșii
7-8 linguri ulei de măsline
sare - un vârf de linguriță
mirodenii : busuioc, rozmarin, oregano
1 buc mozzarella
măsline verzi fără sâmburi (gata tăiate)
Mod de preparare:
Bagheta se taie rondele și acestea se așează pe o foaie de copt într-o tavă. Se unge fiecare cu sosul preparat: suc de roșii, sare, mirodenii și ulei de măsline; apoi se taie câte o felie de mozzarella subțire și se pune pe fiecare bucățică de pâine, măslinele le puteți adăuga înainte de a le da la cuptor sau după ce le scoateți. Le dați la cuptor pentru cîteva minute, la 180C, până când mozzarella începe să se rumenească. Poftă bună!
De asta stiu sa fac si eu...cred...
RăspundețiȘtergere