duminică, 24 martie 2013

Crostine cu mozzarella

Crostini cu mozzarella

Ingrediente:

1 baghetă de pâine albă
200 ml suc de roșii
7-8 linguri ulei de măsline
sare - un vârf de linguriță
mirodenii : busuioc, rozmarin, oregano
1 buc mozzarella 
măsline verzi fără sâmburi (gata tăiate)
Mod de preparare:

Bagheta se taie rondele și acestea se așează pe o foaie de copt într-o tavă. Se unge fiecare cu sosul preparat:   suc de roșii, sare, mirodenii și ulei de măsline; apoi se taie câte o felie de mozzarella subțire și se pune pe fiecare bucățică de pâine, măslinele le puteți adăuga înainte de a le da la cuptor sau după ce le scoateți. Le dați la cuptor pentru cîteva minute, la 180C, până când mozzarella începe să se rumenească. Poftă bună!

Un comentariu: