Cartofi pane cu sos de usturoi
Ingrediente:
7-8 cartofi de mărime medie
pesmet
ulei
2 linguri smântână
4-5 buc usturoi
sare
castravete
Mod de preparare:
Cartofii se fierb cu tot cu coajă, cand au fiert se curăță de ea, se dau prin pesmet și se pun la prăjit în tigaie la foc mare sau în friteuză. Când sunt gata prăjiți, se scot pe o hârtie ca să se scurgă uleiul în exces. Sosul de usturoi: se amestecă smântâna cu usturoiul pisat, cu o bucată de castravete proaspăt dat prin răzătoare, cu sare și 2 linguri de ulei. Se servesc calzi cu carne la grătar sau salată de crudități.
de astia trebuie sa stiu sa fac si eu :))) ma gandesc...
RăspundețiȘtergereda,sunt retete usoare la indemana oricui,bafta!:*
RăspundețiȘtergereAm facut ieri!!!! Sunt deliciosi, iar sosul ala e demential. iuhuuuuuu
RăspundețiȘtergere