Supă de roşii
Ingrediente:
250 ml roşii pisate
1 ceapă
1 morcov
1 buc ţelină cât un ou
3-4 buc usturoi
ulei
busuioc proaspăt sau uscat
1 lingură rasă zahăr
sare
3 linguri paste din ou la alegere
Mod de preparare:
Se curăţă ceapa, se taie mărunt şi se pune la prăjit în puţin ulei, când e rumenă se adaugă morcovul curăţat şi ras mărunt şi ţelina. După ce legumele s-au călit, se adaugă şi usturoiul pisat, se căleşte totul cca 30 sec. şi se adaugă roşiile pasate şi tot atâta apă. Se condimentează cu zahăr,puţină sare şi se lasă la fiert 15 min, apoi se adaugă şi pastele la compoziţie, şi se mai lasă 6-7 min. Gata!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu