sâmbătă, 1 decembrie 2012

Ciocănele de pui cu garnitură de cartofi natur

Ciocănele de pui cu garnitură de cartofi natur
Ingrediente:
4 buc ciocănele de pui
6 cartofi
condiment pui
pătrunjel sau mărar
unt
sare
ulei de măsline

Mod de preparare:
Se curăţă cartofii, se spală, se taie în 4 şi se pun la fiert în apă cu o frunză de dafin cam 30 min. Ciocănelele de pui se spală, se condimentează cu ulei de măsline, sare şi condiment pui. Se pun la gătit într-o tigaie în care punem cam 100g unt, 2-3 linguri apă şi lăsăm să se gătească la foc foarte mic. După ce au fiert cartofii, se scurg de apă, se adaugă o lingură de unt, sare şi pătrunjel\mărar verde sau uscat. Ciocănelele ar trebui să fie gata în aprox.20-25min, când se scot pe farfurie se ung cu puţină miere de albine. Poftă!

2 comentarii:

  1. uai ce pofta mi-ai facut! Felicitari, draga mea! O sa ma apuc de gatit. De Craciun eu fac de papa!!!! :* pupiiii

    RăspundețiȘtergere